LEKKAGE? BEL: 0413-249660 info@leakcheck.nl

Water lekkage opsporen

Bij Leak Check zijn we specialist in het opsporen van water lekkages. We doen dit niet door te breken in muren of plafonds, maar maken gebruik van verschillende meettechnieken waardoor de lekkage gevonden kan worden zonder hak of breek werk.

Leidingen liggen meestal verwerkt in de muur of vloer en zonder de juiste apparatuur en kennis komt er een hoop sloopwerk bij kijken om de lekkage op te sporen. Ook al bestaat er een vermoeden waar de lek zich in de muur bevindt. Bij het openbreken blijkt vaak dat de bron toch op een andere plek gezocht moet worden.

Door vooraf een lek detectie onderzoek te laten uitvoeren voorkom je onnodig breek en sloopwerk en dus kosten voor herstel. Lijkt de oorzaak van een lekkage onvindbaar, Leak Check spoort deze voor u op met profeccionele methoden.

 

Lekkage onderzoek

lekkage_meting

Lekdetectie kosten snel terug verdient

Niet alleen zal uw verzekering vaak de kosten van lekdetectie vergoeden, maar ook het voorkomen van breek- en sloopwerk maakt dat de kosten voor een rapportage snel zijn terug verdient. Doordat uw reparateur direct op de juiste plaats aan de herstelwerkzaamheden kan beginnen wordt veel overlast bespaart. 

 

Niet afwachten bij lekkage

Bij waterlekkage is het zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Niet alleen kost het geld als er water lekt, maar ook heeft water vaak grote gevolg schade. Heeft u dus ergens een lekkage geconstateerd, neem direct contact met ons op zodat we deze vakkundig en doelgericht kunnen opsporen.

9

Lekkage leidingwerk

9

Lekkage badkamer

9

Lekkage gevel

9

Lekkage afvoer

9

Lekkage zwembad

9

Lekkage vloerverwarming

9

Lekkage dakkapel

9

Lekkage nieuwbouw

9

Lekkage parkeerkelder

9

Lekkage vijver