LEKKAGE? BEL: 0413-249660 info@leakcheck.nl

Over ons

Leak Check Inspecties is een bedrijf dat zich bezighoud met het onderzoeken van lekkages sinds 1997.

Doelstelling is het opsporen van de oorzaak die de lekkages veroorzaken en deze inzichtelijk maken en rapporteren voor de opdrachtgever.  Of u nu particulier of bedrijf bent.

Leak Check Inspecties wordt regelmatig ingehuurd door aannemers, installatiebedrijven, assurantiekantoren, woningcorporaties en woningeigenaren.

Met ruim 25 jaar ervaring en reeds bewezen diensten in de thermografie en lekkage onderzoeken hebben we klanten mogen bedienen in de luchtvaart, offshore, installatietechniek en bouw om er maar enkele te noemen.

Leak Check Inspecties werkt met hoogwaardig inspectie apparatuur en goed opgeleid personeel.

Onze expertise

Specialist op het gebied van lekkage opsporen

Bij Leak check zijn we specialist in het opsporen van lekkages. Door onze ruim 25 jaar ervaring hebben we niet alleen thermografisch alle kennis in huis, maar ook inzicht in contructies en installaties.

We zetten diverse technieken in om lekkages op te sporen en gebruiken hiervoor professionele inspectie apparatuur.

Toegankelijk en heldere taal.

Bij Leak Check houden we van duidelijke communicatie. Verslaglegging in gewone mensentaal zodat zowel de klant als mensen op de werkvloer er mee uit de voeten kunnen. Uiteraard voldoen onze meetverslagen aan alle eisen die door een verzekering gesteld worden.

 

leak_check_inspecties

Onafhankelijk expert voor particulier en bedrijf

Als Leak Check werken we onafhankelijk. Dit betekent dat we er bewust voor kiezen om geen herstelwerkzaamheden zelf uit te voeren. Alleen op deze manier ontstaat er een zuiver meetverslag voor de installateur en verzekering. 

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

Waarom kiest u voor Leak Check inspecties:

  • Ruim 25 jaar ervaring 
  • Geen breek en sloopwerk voor onderzoek
  • Duidelijke offertes en meetverslagen
  • Vergoeding door verzekering
  • Snelle service 
  • Onafhankelijk onderzoek
Voorbeelden van ons werk

Dagelijks lekte er ‘onzichtbaar’ ca. 8m3 water uit dit zwembad. Kostenpost ca. € 3500,- per jaar!

Dankzij Leak Check is de lekkage direct opgespoord en heeft de installateur de lekkage kunnen verhelpen.

Zwembad lek Brabant

Dat er een lekkage probleem was in deze woning was wel duidelijk door het zichtbare vocht op de muren. Verschillende vakmensen waren al wezen kijken, maar geen van hen kon de oorzaak ontdekken.

Door Leak Check een onderzoek te laten doen is voorkomen dat muren open gebroken moesten worden om tot de oorzaak van het probleem te komen en is de lekkage vakkundig verholpen.

Leidingwerk woonhuis

Tijdens de nieuwbouw van een appartementen complex blijkt een lekkage in de ondergrondse parkeergarage.

Bij Leak Check hebben we de oorzaak in de constructie kunnen achterhalen en is het probleem ruim voor de oplevering opgelost.

Nieuwbouw Utrecht

Helaas is een lekkage in de vloerverwarming vaak al enige tijd bezig voordat deze ontdekt wordt. Zo ook hier. Er ontstonden  vochtproblemen aan de muren en voegen van de vloer vertoonde verkleuring.

Door de lekkage op te sporen hebben we helaas niet kunnen voorkomen dat de hele vloer vervangen moest worden. Maar door ons heldere meetverslag werd dit wel volledig vergoed door de verzekering, inclusief de door ons gemaakte onderzoekskosten.

Lekkage vloerverwarming