LEKKAGE? BEL: 0413-249660 info@leakcheck.nl

Lekkage dak

Dak lekkage direct actie

Dak lek opsporen

Een lekkage in uw dak is heel vervelend, de constructie, muren en plafonds kunnen er flinke schade van oplopen. Soms is de oorzaak van een lekkage niet met het blote oog waarneembaar. Leak Check Inspecties is hierin gespecialiseerd om de lekkage op te sporen.

lekkage_dak_opsporen

Dak Lekkage gevolg schade

Lekkage schuin dak

Een lekkage aan een schuin dak wordt vaak pas ontdekt op het moment dat er kringen op het plafond komen of loskomend behang op de muren.  U zult begrijpen dat het water dan al een flinke weg heeft afgelegd en het lastig is direct de oorzaak aan te wijzen.

Het kan zijn dat dakpannen verkeerd liggen, er kan een dakgoot verstopt zitten, maar het probleem kan zich ook voordoen in de dakconstructie of dakraam.

Wat de reden ook is, het is wel belangrijk de lekkage aan het dak te verhelpen want het water brengt veel schade toe aan uw huis.

lekkage_schuin_dak

Dak lek opsporen

Lekkage plat dak

Een lekkage op een plat dak lijkt misschien eenvoudig, maar in de praktijk blijkt dat de dak lekkage vaak niet recht boven het vochtprobleem is ontstaan. 

Een lekkage kan op een plat dak veroorzaakt worden door beschadiging van de dakbedekking, maar ook door gescheurd lood of vorst tussen de naden.

lekkage_plat_dak_opsporen