LEKKAGE? BEL: 0413-249660 info@leakcheck.nl

Gevelscan

GEVELSCAN AFSPRAAK?

BEL: 0413 249660

Een gevelscan geeft je direct inzicht in de mogelijkheden om energie te besparen in je woning of bedrijfspand. Je krijgt namelijk inzicht in de warmte-lekken.

Er zijn veel bedrijven die een gevelscan kunnen uitvoeren, maar kijk wel goed of ze gespecialiseerd zijn in thermografie en of ze hier opleidingen voor hebben gevolgd. Iedereen kan een foto van je gevel maken met een infraroodcamera, maar niet iedereen kan die foto op een goede manier interpreteren.

Bij Leak Check werken we met gediplomeerd thermograven en ontvang je dus een gedegen rapportage. 

—————————

Energie besparing

warmteverlies_woning

Thermografie toont warmteverlies aan

De beste manier om kieren en isolatie problemen in een gebouw op te sporen is met behulp van thermografie. Leak Check Inspecties brengt met thermografie luchtlekken, koudebruggen en isolatieproblemen duidelijk zichtbaar in beeld.

Een warmtebeeldfoto maakt warmteverschillen namelijk goed zichtbaar en hierdoor kunnen veel voor het blote oog onzichtbare problemen duidelijk worden gemaakt. Een thermografische inspectie van Leak Check Inspecties geeft een helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om het energieverbruik in een gebouw te verlagen en tegelijk het binnenklimaat gezonder en comfortabeler te maken.

warmtescan_huis

Gevelscan snel terugverdient

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van energieverlies bij woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Omdat de prijzen van energie in Nederland steeds verder stijgen kan een thermografische inspectie van je woning zich dan ook snel terug verdienen

 

Controle van isolatie

Verder kan Leak Check Inspecties ook nadat U Uw woning heb laten isoleren controleren of de isolatie goed is aangebracht en of er nog koudebruggen of luchtlekken in een woning of bedrijfspand aanwezig zijn. De inspecties van Leak Check Inspecties zijn volgens de NEN-EN 13187 Thermische eigenschappen van gebouwen – Kwalitatieve detectie van thermische onregelmatigheden in de gebouwschil – infraroodmethode.